Innholdsfortegnelse:

Hva er AR-kartlegging?
Hva er AR-kartlegging?

Video: Hva er AR-kartlegging?

Video: Hva er AR-kartlegging?
Video: 09 Kartlegging av naturtyper 2024, Kan
Anonim

Google Kart AR er designet for å la deg bruke utvidet virkelighet for å hjelpe deg med å navigere når du går. Den bruker kameraet på baksiden av telefonen til å identifisere hvor du er, og legger retning og detaljer over på skjermen, i stedet for å bare presentere en kart.

Så, hva er AR-navigasjon?

Google debuterte AR-navigasjon i Maps For SomeUsers Today. Den nye funksjonen er designet for å hjelpe fotgjengere navigere rundt i byer ved å vise dem digitale gateskilt og virtuelle piler lagt på fortauet for å vise hvilken vei de skal gå. Brukere holder telefonen opp foran seg slik at de kan se AR versjon av Maps.

Man kan også spørre, hva er AR VR-utvikling? Virtuell virkelighet handler om å skape et virtuelt og oppslukende miljø for å erstatte den virkelige verden. Augmented Reality legger til lag med data til den virkelige verden i stedet for å erstatte den. Faktisk kan du bruke Unity og Unreal (ved hjelp av noen plugins) for å utvikle AR innhold.

Vet også, hvordan bruker du et Ar-kart?

Bruker AR Modus Trykk på Veibeskrivelser, sørg for at du er på gå-fanen, og du bør se en knapp ved siden av Start-knappen som sier Start AR . Trykk på dette, og kameraet starter. Du vil se en liten del av kart nederst, slik at du fortsatt har en topp-ned-visning.

Hvordan bruker jeg ARCore-appen?

Bygg og kjør eksempelappen

  1. Aktiver utvikleralternativer og USB-feilsøking på enheten din.
  2. Koble enheten til utviklingsmaskinen.
  3. Klikk Bygg og kjør i vinduet Unity Build Settings.
  4. Flytt enheten rundt til ARCore begynner å oppdage og visualisere fly.
  5. Trykk på et fly for å sette et Andy Android-objekt på det.

Anbefalt: