Hva er Cputin temp?
Hva er Cputin temp?

Video: Hva er Cputin temp?

Video: Hva er Cputin temp?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

CPUTIN betyr CPU-temperaturindeks. Det er hovedkortsensoren som registrerer temp av hele CPUen. Mens Core Temp er sensoren på selve prosessoren.

På denne måten, hva er Systin temp?

CPUTIN er CPU temperatur indeks, AUXTIN er hjelpetillegg temperatur indeks, og SYSTIN er system temperatur indeks. AUXTIN er strømforsyningen temperatur sensor, og SYSTIN måler hovedkort temperatur . Kjerne temperatur er forskjellig fra CPUTIN ettersom den leser fra en sensor på CPU-en din.

Man kan også spørre, hva er tmpin3 HWMonitor? Det er en sensor i CPUID HWmonitor som vises under hovedkortsensorer. Det heter " TMPIN3 " og mens de andre mobo-sensorene holder seg under 60c, kan denne komme til rundt 63c mens den er i prime95 og 68 når den er under 100% belastning for både CPU og GPU (GPU ved ~75c)

Videre, hva er Auxtin temp?

AUXTIN = Hjelpe Temperatur Indeks. SYSTIN = System Temperatur Indeks. CPUTIN er forskjellig fra CoreTemp. CoreTemp er sensoren på prosessoren mens CPUTIN er hovedkort CPU temp sensor. AUXTIN er strømforsyningen temp sensor hvis det er en.

Hva er Tmpin?

Thelps: TMPIN-ene er vanligvis CPU-sokkelen, den gjennomsnittlige hovedkorttemperaturen og Northbridge-temperaturen. Noen ganger er de imidlertid oppført i forskjellige rekkefølger for forskjellige hovedkort.

Anbefalt: