Hva er profilapp?
Hva er profilapp?

Video: Hva er profilapp?

Video: Hva er profilapp?
Video: Hvordan tjene $ 450 PayPal-penger DAGLIG i 2020! (WORLDWIDE)-Tjen PayPal-penger raskt og enkelt... 2024, September
Anonim

I informasjonsvitenskapen, en applikasjonsprofil består av et sett med metadataelementer, policyer og retningslinjer definert for en bestemt applikasjon . An applikasjonsprofil er ikke komplett uten dokumentasjon som definerer retningslinjene og beste praksis som passer for applikasjon.

Ganske enkelt, hva er profil i Android?

De Android plattform lar enheter ha arbeid profiler (noen ganger referert til som administrert profiler ). Denne tilnærmingen lar organisasjoner kontrollere miljøet der bedriftsspesifikke apper og data kjører på en brukers enhet, samtidig som den lar brukerne bruke sine personlige apper og profiler.

For det andre, hva er en jobbprofil? Prøve arbeidsprofil retningslinjer: Når du setter opp en arbeidsprofil på din personlige enhet deles noen enhetsdetaljer med administratorer, men bare data i arbeidsprofil administreres av din organisasjon. Data og apper i ditt personlige område holdes atskilt og forblir private.

Også spurt, hva er applikasjonsprofilering?

Du kan bruke applikasjonsprofilering å identifisere bestemte arbeidsenheter til produktets kjøretidsmiljø. Søknadsprofilering krever nøyaktig kunnskap om en applikasjoner transaksjonskonfigurasjon og interaksjonen til applikasjon med dens vedvarende tilstand i løpet av hver transaksjon.

Hva er profiler på iPhone?

Konfigurasjon profiler i iOS og macOS. In iOS og macOS, konfigurasjon profiler er XML-filer som inneholder innstillinger for å administrere Wi-Fi, e-postkontoer, alternativer for passord og mange andre funksjoner iPhone , iPodtouch, iPad og Mac-enheter. Profiler kan også oppdateres eksternt av en administrasjonstjeneste for mobilenheter.

Anbefalt: