Er Google en applikasjonsprogramvare?
Er Google en applikasjonsprogramvare?

Video: Er Google en applikasjonsprogramvare?

Video: Er Google en applikasjonsprogramvare?
Video: САМАЯ ОПАСНАЯ Функция WhatsApp 2024, Kan
Anonim

Applikasjonsprogramvare , eller app for kort, er programvare som utfører spesifikke oppgaver for en sluttbruker. Eksempelvis Microsoft Word eller Excel er applikasjonsprogramvare , som er vanlige nettlesere som Firefox eller Google Chrome.

Her, hva er en applikasjonsprogramvare og eksempler?

An applikasjon er et hvilket som helst program, eller gruppe av programmer, som er designet for sluttbrukeren. Applikasjonsprogramvare (også kalt sluttbrukerprogrammer) inkluderer slike ting som databaseprogrammer, tekstbehandlere, nettlesere og regneark.

I tillegg, hva er en applikasjonsprogramvare på datamaskinen? Applikasjonsprogramvare er et program eller en gruppe programmer designet for sluttbrukere. Mens systemet programvare består av programmer på lavt nivå som samhandler med datamaskiner på et grunnleggende nivå, applikasjonsprogramvare ligger over systemet programvare og inkluderer applikasjoner som databaseprogrammer, tekstbehandlere og regneark.

På samme måte spørs det om antivirus er en applikasjonsprogramvare?

Antivirus programvare , eller antivirus programvare (forkortet til AV programvare ), også kjent som anti-malware, er et dataprogram som brukes til å forhindre, oppdage og fjerne skadelig programvare. Men med spredningen av andre typer skadelig programvare, antivirus programvare begynte å gi beskyttelse mot andre datamaskintrusler.

Hva mener du med programvare?

Programvare er et sett med instruksjoner, data eller programmer som brukes til å betjene datamaskiner og utføre spesifikke oppgaver. Det motsatte av maskinvare, som beskriver de fysiske aspektene ved en datamaskin, programvare er et generisk begrep som brukes for å referere til applikasjoner, skript og programmer som kjører på enheter.

Anbefalt: