Innholdsfortegnelse:

Kan du synkronisere Google Keep med Google Kalender?
Kan du synkronisere Google Keep med Google Kalender?

Video: Kan du synkronisere Google Keep med Google Kalender?

Video: Kan du synkronisere Google Keep med Google Kalender?
Video: How to add a Keep note to your Google Calendar event 2024, Kan
Anonim

Keep's skrivebordsversjon, Android- og iOS-apper synkroniseres sømløst slik at notatene dine alltid er tilgjengelige på alle enheter. Som en del av Google familie, Beholde integreres med Google Kalender og kontakter og annet Google Produkter du kan allerede være i bruk.

Hvordan kobler jeg Google-kalenderen min til Google-oppgavene mine?

Slik legger du til oppgaver i Google Kalender

  1. Klikk "Rediger detaljer" hvis du bruker Google Task på en datamaskin, eller "Legg til dato" hvis du bruker appversjonen.
  2. Velg en dato i kalenderen som dukker opp på skrivebordet eller appen.
  3. Oppgaven blir automatisk integrert i både telefonen og skrivebordets Gmail-kalender.

Dukker også Google-oppgaver opp i kalenderen? Google Oppgaver kanskje snart vises i Kalender til Android [APK Insight] Med MaterialTheme-fornyelsen av Gmail på nettet i fjor, Google introdusert Oppgaver som en tett integrert til- gjøre app for G Suite. Tidssensitiv oppgaver allerede vises i Google Kalender på nettet, med Android integrering nå på gang.

På samme måte kan du spørre, kan du legge til notater i Google Kalender?

For raskt å lage en ny kalender , klikk på PlusSignet til venstre på hovedskjermen og velg Ny Kalender fra listen. Så bare gi den et navn, legge til en beskrivelse, og ta med tidssonen din. Du kan gi din kalender sin egen unike farge etter du skape det.

Finnes det en Google Tasks-app?

Googles Ny Oppgaver-appen Holder gjøremålslisten din foran og i sentrum. Men sammen med et fornyet Gmail-grensesnitt, Google Onsdag lanserte en dedikert Oppgaver-appen foriOS og Android - og har kanskje ikke bare ryddet opp i rotet, men gitt deg en levedyktig måte å krangle på gjøremålene dine.

Anbefalt: