Hva er inkjet-overføringsutskrift?
Hva er inkjet-overføringsutskrift?

Video: Hva er inkjet-overføringsutskrift?

Video: Hva er inkjet-overføringsutskrift?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Blekkstråleoverføring eller blekkskriver bilde overføre er en teknikk for å overføre et fotografi eller grafikk, skrevet ut med en blekkskriver på tekstiler, kopper, CDer, glass og andre overflater. En spesiell overføre ark, vanligvis ISO A4-størrelse, er skrevet ut på med en vanlig blekkskriver.

Med tanke på dette, hva er inkjet-overføringspapir?

Overfør papir er navnet på et håndverk papir som er vant til overføre bilder fra trykk til stoff. Overfør papir kan brukes med de fleste blekkskriver skrivere og innebærer bruk av varme til overføre bildet fra papir til ditt valgte stoffelement.

Vet du også, trenger du en blekkskriver for overføringspapir? De fleste typer Blekkskriver skrivere og blekk ville jobbe med overføringspapir . Du gjør ikke trenge for å endre noe eller endre din skriver på noen måte. Noen blekk og evt blekkskriver vil tillate du til overføre et personlig bilde på en skjorte, hjemme, ved hjelp av utstyr du har sannsynligvis allerede. Det er så enkelt som det!

Dessuten, hva slags skriver trenger jeg for å skrive ut varmeoverføringer?

  • Epson Artisan 1430 blekkskriver.
  • Epson WorkForce WF-7110 blekkskriver.
  • Epson Stylus C88+ fargeblekkskriver.
  • Silhouette Cameo Heat Transfer Starter Kit.
  • US Stock 3D Sublimation Vacuum Heat Press Machine.

Kan du bruke blekkskriver for fotooverføring?

Prosessen er ganske enkel: bruk din blekkskriver skriver for å skrive ut bilde på en ikke-porøs overflate, som resten av den blanke delen av et brukt ark med etiketter. Derfra, du kan overføre de bilde til veden. Etter at den tørker, du kan glans over det for å bevare bilde og få fargene til å sprette litt mer.

Anbefalt: