Innholdsfortegnelse:

Hva er Excel-datonummer?
Hva er Excel-datonummer?

Video: Hva er Excel-datonummer?

Video: Hva er Excel-datonummer?
Video: How To Calculate Number Of Days In Excel 2024, Kan
Anonim

I Excel-datoer er representert som sekvensiell helhet tall . Hele disse tall blir ofte referert til som "seriell tall ", siden de bare representerer Nummer dager siden 1. januar 1900. A Dato kan vises i mange forskjellige formater, men verdien som utmerke bruker og lagrer i cellen er serien Nummer.

Dessuten, hva er datoverdi i Excel?

Excel DATOVERDI Funksjon. Sammendrag. De ExcelDATOVERDI funksjon konverterer en Dato representert som tekst til en egentlig Excel-dato . For eksempel formelen= DATOVERDI ("2015-31-12") returnerer et serienummer i Excel-dato system som representerer 31. desember 2015.

På samme måte, hvordan lagres dato i Excel? utmerke butikker datoer og tider som et tall som representerer antall dager siden 1900-januar-0, pluss en brøkdel av en 24-timers dag: ddddd.tttttt. Dette kalles en serie Dato , eller seriell Dato -tid. Heltallsdelen av tallet, ddddd, representerer antall dager siden1900-januar-0.

Spørsmålet er også, hvordan konverterer Excel dato til tall?

For å konvertere dato til serienummer kan du endre celleformatet til generelt

  1. Velg datocellene, og høyreklikk for å vise kontekstmenyen, velg Formater celler.
  2. I dialogboksen Formater celler, under Nummer-fanen, velg Generelt fra kategorilisten.

Hva er datofunksjonen i Excel?

Microsoft Excel DATE-funksjon returnerer disse Dato verdi for en Dato . De DATE-funksjon er en innebygd funksjon i Excel som er kategorisert som en Dato /Tid Funksjon . Det kan brukes som et regneark funksjon (WS) inn utmerke.

Anbefalt: