Hva er et aktivt ark i Excel?
Hva er et aktivt ark i Excel?

Video: Hva er et aktivt ark i Excel?

Video: Hva er et aktivt ark i Excel?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Kan
Anonim

An aktivt regneark er den arbeidsark som er åpen for øyeblikket. For eksempel i utmerke bildet over, den ark fanene nederst i vinduet viser "Ark1, ""Ark2", og "Ark3", med Ark1 som aktivt arbeidsark . De aktiv fanen har vanligvis en hvit bakgrunn bak fanenavnet.

Med tanke på dette, hva er en aktiv celle i Excel-regneark?

Aktiv celle . Alternativt referert til som en celle peker, gjeldende celle , eller valgt celle , en aktiv celle er en rektangulær boks som fremhever celle i en regneark . An aktiv celle hjelper med å identifisere hva celle det jobbes med og hvor data vil bli lagt inn.

hva mener du med aktivt regneark? Et unntak er når en matriseformel legges inn i flere celler samtidig. På samme måte aktivt ark eller nåværende ark er den arbeidsark som inneholder aktiv celle. De aktiv celle og ark kan enkelt endres.

Spørsmålet er også, hva betyr utskrift av aktive ark i Excel?

Spesifiserer skrive ut områder i Backstageview Skriv ut aktive ark : Excel-utskrifter all informasjon i aktive regneark i din arbeidsbok . Normalt, dette betyr utskrift bare dataene i strømmen arbeidsark . Skrive ut Utvalg: Velg dette alternativet for å ha Excel-utskrift bare cellene som for øyeblikket er valgt i din arbeidsbok.

Hvordan velger jeg et aktivt regneark i Excel?

Klikk på fanen for den første ark , og hold deretter nede CTRL mens du klikker på fanene til den andre ark som du vil plukke ut . Med tastatur: Trykk først F6 for å aktivere de ark faner. Deretter bruker du venstre eller høyre piltast for å plukke ut de ark du vil, så kan du bruke Ctrl+Mellomrom for å plukke ut at ark.

Anbefalt: