Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer ikke YouTube-videoen min?
Hvorfor fungerer ikke YouTube-videoen min?

Video: Hvorfor fungerer ikke YouTube-videoen min?

Video: Hvorfor fungerer ikke YouTube-videoen min?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, April
Anonim

Nettleserproblemer: Når YouTube-videoer vil ikke spille, er det vanligvis et nettleserproblem. Oppdatering av siden løser problemet mye av tiden, men du må kanskje oppdatere nettleseren eller tømme bufferen. Hvis internettforbindelsen din er spesielt treg, senker du YouTube-video kvalitet vil også hjelpe.

På samme måte kan du spørre, hvorfor er det at YouTube ikke fungerer?

Åpen de innstillingsmenyen på enheten din, trykk på "Apper" og velg YouTube . De neste trinn er å velge "Lagring", som vil få opp to alternativer: Tøm data og Tøm cache. Klar de cache først sjekk om YouTube fungerer nå som den skal. Hvis det ikke gjør det, gå tilbake og slett data også for å se om det løser seg de problem.

Spørsmålet er deretter, hvorfor står det at YouTube-videoen min ikke er tilgjengelig? YouTube har fire vanlige feilmeldinger som vises når du ikke kan spille en video . Den tredje vanlige feilmeldingen er "Dette video er for tiden utilgjengelig ." En rekke problemer kan forårsake dette, men video seg selv er vanligvis fortsatt der. Du kan prøve en rask løsning ved å velge en lavere video kvalitet.

hvorfor spilles ikke YouTube-videoer av på telefonen min?

Gå til Innstillinger > Apper (Applikasjoner > ApplicationManager) og sørg for at du velger Alle apper-filteret. Rull ned og trykk på YouTube app. Trykk på Lagring og velg ClearCache. Start enheten på nytt og se om YouTube laster opp videoer.

Hvordan tømmer jeg YouTube-bufferen?

I Chrome

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Flere verktøy Slett nettleserdata.
  4. Velg et tidsrom øverst. For å slette alt, velg Hele tiden.
  5. Merk av i boksene ved siden av «Informasjonskapsler og andre nettstedsdata» og «Bufrede bilder og filer».
  6. Klikk Slett data.

Anbefalt: