Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer ikke min iPhone 7-adapter?
Hvorfor fungerer ikke min iPhone 7-adapter?

Video: Hvorfor fungerer ikke min iPhone 7-adapter?

Video: Hvorfor fungerer ikke min iPhone 7-adapter?
Video: iPhone Lightning Adapter Not Working? Here’s The Fix! 2024, Kan
Anonim

Disse varslene kan vises av flere grunner: Din iOS enheten kan ha en skitten eller skadet ladeport, ditt ladetilbehør er defekt, skadet eller ikke eple -sertifisert, eller USB-laderen din er ikke laget for å lade enheter. Følg disse trinnene: Fjern alt rusk fra ladeporten på undersiden av enheten.

Dessuten, hvorfor fungerer ikke hodetelefonadapteren min?

Sjekk lydinnstillingene og start enheten på nytt. Det er også en sjanse problemet er ikke med jekken eller hodetelefonene du bruker, men har å gjøre med de lydinnstillinger for de enhet. Bare åpne opp de lydinnstillinger på enheten og sjekk de volumnivå samt andre innstillinger som kan dempe de lyd.

Finnes det dessuten en adapter for iPhone 7-hodetelefoner? Når du kjøper Apples ny iPhone 7 eller iPhone 7 Pluss, innvendig de boksen du finner en buntet Lyn -til -3,5 mm adapter som du må koble til kablet hodetelefoner . eple er også inkludert en kablet sett med EarPods i de boks som kobles direkte til Lightning-kontakten , men EarPods høres ganske dårlig ut.

Hvordan får jeg hodetelefonene mine til å fungere på iPhone 7?

Metode 1 Bruke Lightning-hodetelefoner

  1. Finn din iPhones Lightning-port.
  2. Koble hodetelefonene til Lightning-porten.
  3. Plasser hodetelefonene i ørene.
  4. Lås opp telefonen, og trykk deretter på «Musikk»-appen.
  5. Trykk på en sang.

Kan jeg bruke hodetelefoner som ikke er Apple med en iPhone?

Så lenge du bare bryr deg om å lytte til lyd på hodetelefoner , så lenge spissen er uskadet og standard, vil du ikke skade iPhone bruker noen hodetelefoner . Noen hodetelefoner med 3,5 mm hodetelefoner jack vil fungerer fint med iPhone , ikke bare eple Produkter.

Anbefalt: