Hvordan kommenterer du i en Jupyter-notisbok?
Hvordan kommenterer du i en Jupyter-notisbok?

Video: Hvordan kommenterer du i en Jupyter-notisbok?

Video: Hvordan kommenterer du i en Jupyter-notisbok?
Video: Jupyter Notebook introduction;Started with python;print function and writing text in notebook 2024, Kan
Anonim

Bare velg/uthev én linje, en blokkere eller noe, og deretter "Ctrl"+"/" og det er magisk:) Velg linjene på vinduene jupyter notatbok og trykk deretter Ctrl + #. En annen ting å legge til, i versjonen jeg bruker, må koden initialiseres for å være til kommentar den ute ved å bruke CTRL og /.

På samme måte kan du spørre hvordan du legger til kommentarer i Jupyter notatbok?

2 svar. Jepp - marker en celle og klikk på rullegardinmenyen "Celle" og gå til "Celletype" og velg "Markdown". Deretter kan du skrive inn hvilken som helst markdown-tekst du vil, og den vil gjengi som sådan.

På samme måte, hvordan kommenterer du Anaconda? Hurtigtast for å kommentere linjer med Python-kode i Spyder. Jeg endret nylig fra Enthought Canopy Python-distribusjonen til Anaconda , som inkluderer Spyder IDE. I Canopys koderedigering var det mulig å kommentar og avkommenter kodelinjer ved å trykke "Cntrl+/"-snarveissekvensen.

Tilsvarende, hvordan kommenterer du python?

I Eclipse + PyDev, Python blokkere kommenterer ligner på Eclipse Java-blokk kommenterer ; velg linjene du vil kommentar og bruk Ctrl + / til kommentar . Gjør det samme for å fjerne kommentarer til en kommentert blokkering. Jeg bruker Notepad++ på en Windows-maskin, velg koden din, skriv CTRL-K.

Hva er forskjellen mellom Python og IPython?

IPython er en interaktiv kommandolinjeterminal for Python . IPython tilbyr et forbedret read-eval-print loop (REPL) miljø spesielt godt tilpasset vitenskapelig databehandling. Med andre ord, IPython er et kraftig grensesnitt til Python Språk. Men det er absolutt ikke den eneste.

Anbefalt: