Bør jeg bruke Agile eller foss?
Bør jeg bruke Agile eller foss?
Anonim

Foss er en strukturert programvareutviklingsmetodikk, så de fleste ganger kan den være ganske rigid. Smidig kan betraktes som en samling av mange ulike prosjekter. Smidig er en ganske fleksibel metode som gjør det mulig å gjøre endringer i prosjektutviklingskravene selv om den første planleggingen er fullført.

Når du tar dette i betraktning, hva er bedre smidig eller foss?

Smidig utseende beste hvor det er større sjanse for hyppige kravendringer. Foss er enkel å administrere og en sekvensiell tilnærming. Smidig er svært fleksibel og gjør det mulig å gjøre endringer i alle faser. I Smidig , kan prosjektkrav endres ofte.

Spørsmålet er deretter, er Prince2 foss eller smidig? PRINS2 er et prosjektledelsesmetodikk og sertifiseringsprogram mens Foss & Smidig er utviklingstilnærminger, hver med forskjellige temaer, prinsipper og prosesser. Så hvorfor betyr dette noe? For det første er en prosjektledelsesmetodikk en trinnvis metode for å administrere et prosjekt.

Også å vite er hvorfor Agile foretrekkes fremfor fossefall?

Fordeler med Smidig over Foss Hovedfordelen er muligheten til å endre seg dynamisk etter kundenes ønsker og behov. Et fokus på funksjonene som er den høyeste verdien for kunden. En kort fast tidslinje som gir mulighet for umiddelbar tilbakemelding fra kunden og muligheten til å flytte leveranser inn i produksjon.

Hva er forskjellen mellom fossefall og smidige metoder, og hvilken foretrekker du?

Foss er en strukturert programvareutvikling metodikk , og ofte kan tider være ganske stive, mens Smidig metodikk er kjent til dens fleksibilitet. En av Majoren forskjeller mellom Agile og Foss utvikling metodikk er deres individuelle tilnærming til kvalitet og testing.

Anbefalt: