Hvor bredt er fitbit versa-båndet?
Hvor bredt er fitbit versa-båndet?

Video: Hvor bredt er fitbit versa-båndet?

Video: Hvor bredt er fitbit versa-båndet?
Video: How To Change The Band on a Fitbit Versa 2024, Kan
Anonim

Den offisielle Fitbit Versa vevd hybrid band kommer i to størrelser: liten og stor. Den vevde hybriden i liten størrelse band skal passe håndledd 5,5"-7,1" (140mm-180mm) i omkrets. Den store vevde hybriden band skal passe til håndledd med en omkrets på 7,1"-8,7" (180mm-220mm).

Så, hvor mange mm er fitbit versa?

Den er både tynnere (11.2 mm mot 11.4 mm ) og kortere (37.6 mm mot 38,6 mm ) enn den kvinnevennlige 38 mm Apple Watch, og dens desidert ikke-atletiske estetikken gjør at den ser mer ut som et moteutsagn enn et avitness.

For det andre, kommer fitbit versa med 2 bånd? Bytt utseende med klassisk, lær, metall og vevd tilbehør band . Designet med en superlett aluminiumskasse, Versa 2 er behagelig nok til å ha på seg hele dagen og natten. Sett deg mål, følg fremgang og få et mer fullstendig bilde av helsen og treningen din – alt på den Fitbit app.

Med tanke på dette, kommer Fitbit versa i forskjellige størrelser?

Fitbit Versa De Versa kommer pakket med et armbånd av hver størrelse , så du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe feil størrelse ! Pass på at du får rett størrelse , prøv Fitbits størrelse verktøy. Oppdatert april 2018: Lagt til nytt dimensjonering informasjon for Fitbit Ionisk og FitbitVersa.

Hva er Fitbit versa-båndet laget av?

Fitbit armbånd er laget av et elastomermateriale som ligner på mange sportsklokker og inneholder ikke lateks Fitbit Kraftspenner og hylster er laget med asurgical-grade rustfritt stål, som vanligvis brukes i klokker, smykker og andre produkter i kontakt med huden.

Anbefalt: