Hvordan fungerer appkonfigurasjonen?
Hvordan fungerer appkonfigurasjonen?

Video: Hvordan fungerer appkonfigurasjonen?

Video: Hvordan fungerer appkonfigurasjonen?
Video: Azure App Configuration Tutorial 2024, Kan
Anonim

Programkonfigurasjonsfiler

En programkonfigurasjonsfil inneholder innstillinger som er spesifikke for en app . Denne filen inkluderer konfigurasjon innstillinger som kjøretiden for fellesspråket leser (som for eksempel bindingspolicy for montering, eksterne objekter og så videre), og innstillinger at app kan lese.

Følgelig, hva er app-konfigurasjonsfilen?

De app . konfigurasjonsfil er en XML fil hvis mål det er å inneholde en hvilken som helst variabel konfigurasjon av søknaden din. Det er et sentralt sted å sette: Tilkoblingsstrenger til databaser.

I tillegg trenger jeg appkonfigurasjon? konfig kreves kun hvis du har kodet søknaden din på en slik måte at den er eksplisitt avhengig av den. Hvis du ikke har gjort dette, eller har satt feilhåndtering/standardverdier eller handlinger på plass der den ikke kan lese konfig fil, en ville anta at applikasjonen din kan kjøre uten den.

For det andre, hva gjør en konfigurasjonsfil?

I databehandling, konfigurasjonsfiler (ofte kjent ganske enkelt som konfigurasjonsfiler ) er filer brukes til å konfigurere parametrene og startinnstillingene for enkelte dataprogrammer. De brukes til brukerapplikasjoner, serverprosesser og operativsysteminnstillinger. Andre sjekker med jevne mellomrom konfigurasjonsfiler for endringer.

Kan en DLL ha en appkonfigurasjon?

konfig fil per kjørbar fil, så hvis du har DLL-er knyttet til søknaden din, kan de ikke ha deres egen app . konfig fil i klassebibliotekets prosjekt. Du setter App . konfig fil i applikasjonen som refererer til klassebiblioteket ditt dll.

Anbefalt: