Er OLED-TVer de beste?
Er OLED-TVer de beste?

Video: Er OLED-TVer de beste?

Video: Er OLED-TVer de beste?
Video: OLED vs QLED - With a Microscope! - What is the best TV? 2024, Kan
Anonim

LG: UM7300 C9 OLED UM6900 SM8600SM9

Bare så, er OLED-TVer bedre?

Kort oppsummert: OLED er virkelig den neste store tingen innen hjemmeunderholdning. OLED-TVer by på bedre bildekvalitet (tenk svartere og lysere hvite), redusert strømforbruk og raskere responstider i forhold til tradisjonelle LED TV-er.

Foruten ovenfor, er OLED bedre enn 4k? Basert på våre tester, OLED TV-er produserer rikere, dypere og mer realistiske farger enn 4K LED-TVer. Når det gjelder skjermens lysstyrke, har LED-TVer en betydelig fordel. LED-bakgrunnsbelysning kan produsere strålende hvitt og nesten ubegrenset lysstyrke.

Dessuten, hva er den beste OLED-TVen 2019?

De beste OLED-TV for spilling er 2019 LGC9, erstatningen av C8 i LGs utvalg. Bortsett fra den utmerkede bildekvaliteten, den enestående HDR-ytelsen og den utmerkede bevegelseshåndteringen, fungerer C9 også utmerket for spilling. Den har en svært lav inngangsforsinkelse på 13 ms og reagerer umiddelbart på handlingene dine.

Hva er levetiden til OLED TV?

Det er ingen grunn til bekymring, sier LG. Den siste generasjonen av OLED-TVer har nå en levetid på 100 000 timer, ifølge en rapport fra Korea Times.

Anbefalt: