Hvor mange dager vil det ta å lære AngularJS?
Hvor mange dager vil det ta å lære AngularJS?

Video: Hvor mange dager vil det ta å lære AngularJS?

Video: Hvor mange dager vil det ta å lære AngularJS?
Video: ...now what? 2024, April
Anonim

Opprinnelig besvart: Hvordan mye tid vil det ta å lære AngularJS ? Hvis du er jobber allerede med noen et av JavaScript-rammeverket, med en anstendig ekspertise i Objektorienterte konsepter for JavaScript, det tar 2–4 uker (lateste tilfelle) i et kontorprosjektmiljø.

Dessuten, hvor lang tid vil det ta å lære AngularJS?

Hvis du er klar til å bruke minst 2-3 timer daglig på læring Kantete deretter rundt 2-3 måneder er tilstrekkelig.

Vet også, hvor lang tid det tar å lære å reagere? Det korte svaret er at det vil ta deg mellom 1-12 måneder av læring å bli dyktig med Reagere . Dette avhenger av din eksisterende erfaring med programvareutvikling, din kunnskap om javascript og læring vei deg ta.

Også å vite er, er AngularJS vanskelig å lære?

Angular 2 er vanskeligere å lære og vanskeligere å lære enn AngularJS (aka Angular 1). Dette er ingen overraskelse. Angular 2 tar ikke sikte på "raskvinner" for å få i gang en app, men den er designet for å implementere store og kompliserte applikasjoner på en vedlikeholdbar måte. Med AngularJS det er veldig enkelt å komme i gang.

Hvor lang tid vil det ta å lære Angular 4?

Men ideelt sett Angular 4 tar 4 –6 uker tid til å forstå det grunnleggende [ når du jobber hardt] ~~~ Denne gangen er også helt avhengig av deg, dvs mener person til person varierer denne gangen.

Anbefalt: