Innholdsfortegnelse:

Hva er EBS-volum i AWS?
Hva er EBS-volum i AWS?

Video: Hva er EBS-volum i AWS?

Video: Hva er EBS-volum i AWS?
Video: seeing wife face for first time #shorts 2024, Kan
Anonim

Amazon EBS lar deg lage lagring volumer og koble dem til Amazon EC2 forekomster. Alle EBS volum typer tilbyr holdbare snapshot-funksjoner og er designet for 99,999 % tilgjengelighet. Amazon EBS gir en rekke alternativer som lar deg optimalisere lagringsytelsen og kostnadene for arbeidsmengden din.

Tilsvarende, hva er AWS-volumer?

An Amazon EBS volum er en slitesterk lagringsenhet på blokknivå som du kan koble til en enkelt EC2-instans. Etter en volum er koblet til en instans, kan du bruke den som enhver annen fysisk harddisk. EBS-volumer er fleksible.

hvordan finner jeg EBS-volumet mitt på AWS? For å se informasjon om en EBS volum bruke konsollen Åpne Amazon EC2 konsoll på aws .amazon.com/ ec2 /. Velg i navigasjonsruten Volumer . For å se mer informasjon om a volum , velg den. I detaljruten kan du inspisere informasjonen som er gitt om volum.

For det andre, hvordan bruker du EBS-volum?

Monter et EBS-volum til EC2 Linux

  1. Trinn 1: Gå over til EC2 –> Volumes og lag et nytt volum av ønsket størrelse og type.
  2. Trinn 2: Velg det opprettede volumet, høyreklikk og velg alternativet "legg ved volum".
  3. Trinn 3: Velg forekomsten fra forekomsttekstboksen som vist nedenfor.

Hva betyr bare EBS?

Amazon Elastic Block Store ( EBS ) er en brukervennlig blokklagringstjeneste med høy ytelse designet for bruk med Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) for både gjennomstrømnings- og transaksjonsintensive arbeidsbelastninger i alle skalaer.

Anbefalt: