Hva er konfigurasjonsstyring i den?
Hva er konfigurasjonsstyring i den?

Video: Hva er konfigurasjonsstyring i den?

Video: Hva er konfigurasjonsstyring i den?
Video: Deklarativ konfigurasjonsstyring med Kustomize 2024, Kan
Anonim

Konfigurasjonsstyring er en form for IT-tjeneste ledelse (ITSM) som definert av ITIL som sikrer konfigurasjon av systemressurser, datasystemer, servere og andre eiendeler er kjente, gode og pålitelige. Det blir noen ganger referert til som IT-automatisering.

Med tanke på dette, hva er konfigurasjonsadministrasjon og hvorfor er det viktig?

De Betydning av Konfigurasjonsstyring . Konfigurasjonsstyring (CM) fokuserer på å etablere og opprettholde konsistens av et produkts ytelse, og dets funksjonelle og fysiske egenskaper med dets krav, design og driftsinformasjon gjennom hele levetiden.

På samme måte, hva er konfigurasjonsadministrasjon i DevOps? Innen programvareutvikling og ledelse , konfigurasjonsstyring refererer til elementene som må konfigureres og administreres for at prosjektet skal lykkes. Men det er mye mer konfigurasjon enn administrerende kildekoder når det gjelder DevOps.

På samme måte spørs det, hva er et eksempel på konfigurasjonsadministrasjon?

Konfigurasjonsstyring kan brukes til å vedlikeholde OS konfigurasjon filer. Eksempel Systemer inkluderer Ansible, Bcfg2, CFEngine, Chef, Otter, Puppet, Quattor, SaltStack, Terraform og Vagrant. Mange av disse systemene bruker Infrastruktur som kode for å definere og vedlikeholde konfigurasjon.

Hva er konfigurasjonsstyring i programvaretesting?

De Konfigurasjonsstyring er en prosess for å etablere og vedlikeholde et produkts ytelse, funksjonelle og fysiske egenskaper med dets krav, design og funksjoner gjennom dets levetid. Det tillater Programvaretester til få til deres testvare og test utganger med samme konfigurasjonsstyring mekanismer.

Anbefalt: