Kan jeg ha flere sertifikater for samme domene?
Kan jeg ha flere sertifikater for samme domene?

Video: Kan jeg ha flere sertifikater for samme domene?

Video: Kan jeg ha flere sertifikater for samme domene?
Video: Our Man In Havana - 1959 - Alec Guiness 2024, Kan
Anonim

Det er ingen mekanisme som vil stoppe deg fra å utstede flere sertifikater for samme domene . Faktisk er det det du gjøre hver gang du fornyer din SSL-sertifikat - du utsteder en ny sertifikat mens den gamle en er fortsatt aktiv. Så, i det minste for en stund, du ha to sertifikater for samme domene.

På samme måte blir det spurt, kan du ha flere SSL-sertifikater for ett domene?

Du kan installere flere SSL-sertifikater på en domene , men først en advarsel. Mange mennesker vil vite om du kan installere flere SSL-sertifikater på en enkelt domene . Svaret er ja. Og det er mange nettsteder som gjøre.

Vet også, kan SSL-sertifikat brukes på flere servere? Uansett hvor mange servere du kan bruke eller typene programvareplattformer på de forskjellige servere , er det mulig å bruke samme jokertegn SSL /TLS sertifikat . Det første trinnet i installasjon og bruk av Wildcard SSL-sertifikat på flere servere er å generere Sertifikat Signeringsforespørsel (CSR).

I forhold til dette, kan du ha flere sertifiseringsinstanser?

Du kan ha to sertifikater utstedt for samme domene og samme server fra annerledes tilbydere og det vil forårsake ingen forstyrrelser. Dette gir du på tide å installere en ny en og avinstaller en eldre en uten at sikkerheten svikter.

Trenger jeg flere SSL-sertifikater?

Disse sertifikater vil sikre opptil 250 domener på ett enkelt sertifikat . Enten du trenge for å sikre bare ett nettsted eller flere nettsteder, er det nei trenge til flere SSL-sertifikater . Faktisk, uansett oppsett og nisje, en SSL-sertifikat vil alltid være nok.

Anbefalt: