Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg Google Container Registry?
Hvordan bruker jeg Google Container Registry?

Video: Hvordan bruker jeg Google Container Registry?

Video: Hvordan bruker jeg Google Container Registry?
Video: Getting started with Containers | #CloudNativeNinja PT1 2024, Kan
Anonim

Hurtigstart for Container Registry

  1. Innhold.
  2. Før du begynner.
  3. Bygg et Docker-bilde.
  4. Legg til bildet i Container Registry. Konfigurer docker for å bruke gcloud-kommandolinjeverktøyet som en legitimasjonshjelper. Merk bildet med et registernavn. Skyv bildet til Container Registry.
  5. Trekk bildet fra Container Registry.
  6. Rydde opp.
  7. Hva blir det neste.

Ganske enkelt, hva er Google Container Registry?

Google Container Registry (GCR) gir sikker, privat Docker bildelagring på Google Cloud Plattform. Det gir et enkelt sted for team å administrere Docker bilder, utfør sårbarhetsanalyse og bestemme hvem som kan få tilgang til hva med finmasket tilgangskontroll.

Dessuten, hva er GitLab-beholderregisteret? GitLab Container Registry . Du kan nå enkelt bruke bildene dine til GitLab CI, lag bilder spesifikke for tagger eller grener og mye mer. Våre beholderregisteret er den første Docker-registeret som er fullt integrert med Git repository management og kommer ut av esken med GitLab 8.8.

Følgelig, hva er GCR io?

gcr . io er vert for bilder i datasentre i USA, men plasseringen kan endre seg i fremtiden. oss. gcr . io vert bilde i datasentre i USA, i en separat lagringsbøtte fra bilder som er vert for gcr . io . eu. gcr . io er vert for bildene i EU.

Hva er Docker Linux?

Docker er et åpen kildekode-prosjekt som automatiserer distribusjonen av applikasjoner inne Linux Beholdere, og gir muligheten til å pakke en applikasjon med dens kjøretidsavhengigheter inn i en beholder. Det gir en Docker CLI kommandolinjeverktøy for livssyklusadministrasjon av bildebaserte beholdere.

Anbefalt: