Er NASM eller Issa bedre?
Er NASM eller Issa bedre?

Video: Er NASM eller Issa bedre?

Video: Er NASM eller Issa bedre?
Video: 4 Simple Sacroiliac Joint Exercises for Pelvic Strength & Stability 2024, Kan
Anonim

De NASM sertifisering er mer en sertifisering for korrigerende øvelser mens ISSA sertifisering er mer en generell treningssertifisering. NASM er akkreditert av NCCA mens ISSA er akkreditert av DEAC. Begge disse personlige treningssertifiseringene er høyt ansett i personlig treningsbransjen.

På denne måten, hvilken er bedre Issa vs NASM-sertifisering?

De NASM-sertifisering er mer en korrigerende øvelse sertifisering mens ISSA-sertifisering er mer en generell trening sertifisering . NASM er akkreditert av NCCA mens ISSA er akkreditert av DEAC. Begge disse sertifiseringer for personlig trening er høyt ansett i personlig trening industri.

For det andre, er Issa en god sertifisering? ISSA er en veldig god sertifisering , men det er ikke nok! Ved slutten av dagen skal du være i stand til å mate familien og betale regningene! Selv de menneskene som har det høyeste nivået av ISSA-sertifiseringer ender opp med å få enten ACSM eller NASM eller NSCA.

Vet også, hvilket personlig trenersertifikat er mest respektert?

1) NASM (National Academy of Sports Medicine) Mange anså det for å være det største sertifisering av personlig trener av alle. NASM blir sett på som en fokusert korrigerende øvelse sertifisering.

Hvilken personlig trenersertifisering er den enkleste?

Den enkleste personlig treningssertifiseringen å få er American Council on Exercise sertifisering kjent som ACE-sertifiseringen. I de fleste stater kan denne typen sertifisering oppnås på 3 til 6 måneder avhengig av hvor raskt du jobber. Deretter må du studere til eksamen og bestå eksamen.

Anbefalt: