Hvor er Ntuser DAT-filen i Windows 10?
Hvor er Ntuser DAT-filen i Windows 10?

Video: Hvor er Ntuser DAT-filen i Windows 10?

Video: Hvor er Ntuser DAT-filen i Windows 10?
Video: 20 лучших советов по Windows 10 2024, Kan
Anonim

Du kan finne NTUSER . dat filen i hvilken som helst brukerprofil. Bla til C:Usersusername for å åpne brukerens katalog. Her kan du se NTUSER.

Med tanke på dette, hva er lagret i Ntuser DAT-filen?

De bruker . dat filen butikker bruker profilinformasjon som brukes til å konfigurere Windows for forskjellige brukere. Dataene i bruker . dat kopieres frem og tilbake mellom fil og Windows-registeret, en database som brukes av Windows til å vedlikeholde innstillinger for operativsystemet og annen programvare på datamaskinen.

I tillegg, er Ntuser dat et virus? NTUSER . DAT er ikke en virus , men de kan være infisert med en virus eller skadelig programvare. DAT filen kan ikke lastes inn riktig av Windows - når den gir en feil. Oftest, NTUSER DAT feil oppstår ved oppstart av pc, ved programoppstart.

Med dette i øyesyn, hva skjer hvis jeg sletter Ntuser dat?

Som nevnt, bruker . dat er en viktig fil for Windows siden den inneholder alle brukerkonfigurasjonene og HKEY_CURRENT_USER-innstillingene. Sletter filen vil ikke føre til at Windows krasjer, men kan føre til at alle konfigurasjoner eller systeminnstillinger som vanligvis registreres i registret forsvinner.

Hva er en Ntuser DAT log1-fil?

LOG1 filer er en del av den samlede gruppen av filer som omfatter registeret "hive". Annen filer inkludere. LOG og. LOG2. En vanlig LOG1 fil er bruker . dat.

Anbefalt: