Innholdsfortegnelse:

Hva er Fortinet sikkerhetsstoff?
Hva er Fortinet sikkerhetsstoff?

Video: Hva er Fortinet sikkerhetsstoff?

Video: Hva er Fortinet sikkerhetsstoff?
Video: Can You Stop Water From Expanding When It Freezes Into Ice? 2024, Kan
Anonim

EN Sikkerhetsstoff bruker FortiTelemetry for å koble forskjellige sikkerhet sensorer og verktøy sammen for å samle inn, koordinere og svare på ondsinnet atferd hvor som helst på nettverket ditt i sanntid. De Fortinet Security-stoff dekker: Sluttpunktklient sikkerhet . Sikre kablet, trådløs og VPN-tilgang.

Tilsvarende, hvordan registrerer jeg meg med sikkerhetsstoff?

Legger til FortiClient EMS til sikkerhetsstoffet

  1. For å aktivere endepunktskontroll, gå til System > Funksjonssynlighet og under Sikkerhetsfunksjoner, aktiver endepunktskontroll.
  2. Gå til Security Fabric > Settings og aktiver FortiClient Endpoint Management System (EMS).
  3. Velg + for å legge det til, og skriv inn følgende:

For det andre, hvordan aktiverer jeg sikkerhetsstruktur i FortiGate? I roten FortiGate GUI, velg Sikkerhetsstoff > Innstillinger . I Innstillinger for sikkerhetsstoff side, aktiver FortiGate Telemetri. FortiAnalyzer Logging er automatisk aktivert. I IP-adressefeltet skriver du inn IP-adressen til FortiAnalyzer du vil ha Sikkerhetsstoff å sende logger til.

Videre, hvilke to komponenter utgjør Fortinets endepunktsikkerhetsløsning?

FortiClient inneholder følgende nøkkelmoduler: Stoffagent for Sikkerhet Stoff tilkobling, den endepunktsikkerhet moduler, og sikre fjerntilgangsmoduler. FortiClient integreres med mange nøkkel komponenter av Fortinet Sikkerhet Stoff og administreres sentralt av Enterprise Management Server (EMS).

Hva er FortiTelemetry?

FortiTelemetry er en protokoll som ligner på FGCP-hjerteslag, som brukes for kommunikasjon mellom forskjellige Fortinet-produkter. Den brukes til å koble til enheter i sikkerhetsstoffet, for å støtte On-Net-funksjonalitet og overvåke og håndheve FortiClient-bruk for enheter på et nettverk beskyttet av FortiOS.

Anbefalt: