Kan Kindle Paperwhite vise fargebilder?
Kan Kindle Paperwhite vise fargebilder?

Video: Kan Kindle Paperwhite vise fargebilder?

Video: Kan Kindle Paperwhite vise fargebilder?
Video: The BEST Kindle in 2023? || Kindle Paperwhite vs Oasis (Detailed Comparison) 2024, Kan
Anonim

En stor svakhet ved Kindle enheten er at den ikke gjør det skjermfarge , så fargebilder på Kindle apper åpner opp en helt ny verden. Alle Kindle bøker har en gratis prøve som kan lastes ned til enheten og appene.

Viser Kindle dessuten fargebilder?

E-blekk vise som er standard på Amazon Kindle linje med e-boklesere er en monokrom vise kun. Standard Kindle lesere vise svart tekst på en grå bakgrunn, mens den Kindle Paperwhite har en lysere bakgrunn og integrert leselys.

I tillegg, har Kindle-versjoner bilder? Utviklingen av Kindle e-leser – In Bilder . Når du tenker på e-lesere Amazonas Kindleeddition har vært den mest allestedsnærværende. Siden 2007 har Kindlehas solgt som varmt kaker og utsolgt innen få timer etter den offisielle lanseringen.

For det andre, kan du få farge på Kindle Paperwhite?

God e-leser kan Bekreft nå at i AmazonChina er det 4 farge alternativer for KindlePaperwhite 4, svart, hvit, burgunder, blekgrønn og skumringsblå. En gang i løpet av de neste månedene Kindle Paperwhite 4 vil være tilgjengelig i fire forskjellige farger og Kindle Oase 3 vil har to for amerikanske kunder.

Kan Kindle lese fargebøker?

Amazons Kindle linje av E- bok lesere leveres med en standard monokromatisk skjerm med E-blekkteknologi. Amazon produserer også en linje med nettbrett med navn Kindle Fire og det muliggjør leser å oppleve bøker i sin helhet farge . Det er også HD-versjoner av Fire tilgjengelig.

Anbefalt: