Hva er SPFx?
Hva er SPFx?

Video: Hva er SPFx?

Video: Hva er SPFx?
Video: Create Hello World SPFx Client Side Web Part in SharePoint Online 2024, April
Anonim

SharePoint-rammeverket ( SPFx ) er en side- og webdelmodell som gir full støtte for SharePoint-utvikling på klientsiden, enkel integrasjon med SharePoint-data og støtte for åpen kildekode-verktøy.

Med tanke på dette, hva er SharePoint SPFx?

De Delingspunkt Rammeverk ( SPFx ) er en side- og utvidelsesmodell som muliggjør utvikling på klientsiden for bygg Delingspunkt opplevelser. Det forenkler enkel integrasjon med Delingspunkt data og gir støtte for utvikling av åpen kildekodeverktøy.

Deretter er spørsmålet, hvordan fungerer SharePoint-rammeverket? De SharePoint Framework bruker et nytt paradigme for å Delingspunkt utviklere i hvordan designe, bygge og distribuere Delingspunkt tilpasninger, ved å utnytte en moderne webstack-tilnærming og fokusere på klientside-/nettleserbaserte tilpasninger. Dette markerer en viktig endring i hvordan SharePoint utvikling er under behandling.

På samme måte kan man spørre, hvilket programmeringsspråk brukes i SPFx?

Typeskrift

Hvordan lager jeg en SPFx-webdel?

Til skape en ny webdel prosjekt Når du blir bedt om det: Godta standard helloworld- webpart som løsningsnavn, og velg deretter Enter. Velg kun SharePoint Online (siste), og velg Enter. Velg Bruk gjeldende mappe for hvor filene skal plasseres.

Anbefalt: