Hva er forskjellen mellom innfødt og hybrid?
Hva er forskjellen mellom innfødt og hybrid?
Anonim

Hva er forskjell mellom en innfødt app og en hybrid app? De innfødt appen er laget for en bestemt plattform, enten Android eller iOS, mens hybrid utviklingsprosessen er avhengig av funksjon på tvers av plattformer. Java, Kotlin er vanligvis anvendte teknologier for Android-utvikling, og Objective-C, Swift - for iOS.

Foruten dette, hva er forskjellen mellom native og hybride applikasjoner?

Hybride apper er native apper bare fordi den kan lastes ned fra plattformens app butikk som innfødt app . Hybride apper er bygget ved hjelp av nettteknologier som HTML, CSS og JavaScript mens Innebygde apper bygget med spesifikk teknologi og språk for spesifikk plattform som Java for Android, Swift for iOS.

For det andre, hvorfor hybrider er bedre enn innfødte? I motsetning til hybrid apper, innfødt apper er laget spesielt for plattformen de skal brukes på (iOS, Android etc). Reagere Innfødt lar en del av koden deles mellom plattformer og gir utviklere mulighet til å lage apper som føles mindre klønete og presterer bedre enn hybrid apper.

Vet også, hva er native og hybrid?

EN innfødt app er en smarttelefonapplikasjon utviklet spesielt for et mobiloperativsystem (tenk Objective-C eller Swift for iOS vs. Java for Android ). Hybrid applikasjoner er, i kjernen, nettsteder pakket inn i en innfødt innpakning.

Er Facebook-appen hybrid eller native?

Facebook sine mobil applikasjon er skrevet i React- Innfødt . Det er et JavaScript-basert rammeverk, utviklet og vedlikeholdt av Facebook . Så for å svare på spørsmålet ditt - det er en Hybrid app.

Anbefalt: