Hva er forskjellen mellom strek og fyllfarge på datamaskinen?
Hva er forskjellen mellom strek og fyllfarge på datamaskinen?

Video: Hva er forskjellen mellom strek og fyllfarge på datamaskinen?

Video: Hva er forskjellen mellom strek og fyllfarge på datamaskinen?
Video: 5 Minute Scalping Strategy ***VWAP UPDATE*** 2024, Mars
Anonim

Slag er strektegning, Fylle er "farging" (i mangel på et bedre begrep). Så i tilfelle av en form (som en sirkel), den slag er grensen (omkretsen) og fylle er kroppen (interiør). Slag tegner bare ting på kanten av stien.

På denne måten, hva er en strekfarge?

EN slag er en linje av farge som nettopp følger en vei. Farge er et løst begrep her; det kan bety et solid farge , et mønster eller (når det gjelder fyllinger) en gradient. I figur 5-1 kan du se en rekke baner med forskjellige slag og fyll brukt på dem.

Vet også, hva er fyllfarge? EN fylle er en farge , mønster eller gradient inne i et objekt. Du kan søke fyller til åpne og lukkede objekter og til ansikter til Live Paint-grupper. Et strøk kan være det synlige omrisset av et objekt, en bane eller kanten av en Live Paint-gruppe. Du kan kontrollere bredden og farge av et slag.

Spørsmålet er deretter, hva er forskjellen mellom strekfarge og fyllfarge i Adobe Flash?

De strek farge er til pennen, blyanten, linje og blekkflaskeverktøy: Og hvis du bruker noen av formverktøyene, deretter BÅDE fylle og strekfarger kan bli brukt. Til former, den strek farge er til omrisset av formen, mens Fyll farge er til de farge inne i formen.

Hva er strek og fyll i Illustrator?

Fylle vs Slag Fargelegg inn Illustratør . Gjenstander i Illustratør har to typer farger fylle farge og slag farge. Fylle er hva innsiden av et objekt farges med, og slag er hva omrisset av et objekt farges med.

Anbefalt: