Hva er forskjellen mellom abstrakt klasse og abstrakt metode?
Hva er forskjellen mellom abstrakt klasse og abstrakt metode?

Video: Hva er forskjellen mellom abstrakt klasse og abstrakt metode?

Video: Hva er forskjellen mellom abstrakt klasse og abstrakt metode?
Video: Abstract Classes and Methods in Java Explained in 7 Minutes 2024, April
Anonim

Abstrakte metoder er kun erklæring, og den vil ikke ha gjennomføring. En Java klasse som inneholder en abstrakt klasse må oppgis som abstrakt klasse . An abstrakt metode kan bare angi en synlighetsmodifikator, en av offentlig eller beskyttet. Det vil si en abstrakt metode kan ikke legge til statisk eller endelig modifikator til erklæringen.

På samme måte, hva er abstrakt klasse og abstrakt metode?

Abstrakte klasser kan ikke instansieres, men de kan underklasses. An abstrakt metode er en metode som er deklarert uten en implementering (uten klammeparenteser, og etterfulgt av et semikolon), slik: abstrakt void moveTo(dobbel deltaX, dobbel deltaY);

Dessuten, hva er poenget med abstrakte klasser? Hensikten med en abstrakt klasse er å definere en vanlig atferd som kan arves av flere underklasser, uten å implementere hele klasse . I C# er det abstrakt nøkkelord angir både en abstrakt klasse og en ren virtuell metode.

Her, hva er abstrakt klasse og metode?

EN klasse som er deklarert ved å bruke " abstrakt " søkeord er kjent som abstrakt klasse . Det kan ha abstrakte metoder ( metoder uten kropp) samt betong metoder (regelmessig metoder med kropp). An abstrakt klasse kan ikke instansieres, noe som betyr at du ikke har lov til å lage et objekt av det.

Hvordan skriver du en abstrakt klasse?

For å lage en abstrakt klasse , bare bruk abstrakt nøkkelord før klasse nøkkelord, i klasse erklæring. Du kan observere det bortsett fra abstrakt metoder den ansatte klasse er det samme som normalt klasse i Java. De klasse er nå abstrakt , men den har fortsatt tre felt, syv metoder og en konstruktør.

Anbefalt: