Kan arrays være null i Java?
Kan arrays være null i Java?

Video: Kan arrays være null i Java?

Video: Kan arrays være null i Java?
Video: Создание аннотации в java [Java Annotations | Reflection api] 2024, Kan
Anonim

An array har sine medlemmer initialisert til standardverdiene. For int er standard 0. For et objekt er det null . EN null array er en null Array Referanse (siden matriser er referansetyper i Java ).

Kan du også sette en matrise til null?

Hvis du ha en array av heltall og du prøv å lage et element null kan du 't gjøre arr= null ; fordi heltall ikke kan konverteres til null . Ikke i det hele tatt. I det første tilfellet du 're omgivelser alle referansene i din array til null . I det andre tilfellet du 're omgivelser selve referansen til array seg til null.

På samme måte, hvordan bruker du null i Java? I Java (tm), " null " er ikke et nøkkelord, men en spesiell bokstav av null type. Den kan kastes til en hvilken som helst referansetype, men ikke til noen primitiv type som int eller boolsk. De null bokstavelig har ikke nødvendigvis verdi null. Og det er umulig å kaste til null skriv inn eller erklær en variabel av denne typen.

Deretter kan man også spørre, hvordan sjekker man om en matrise er null eller ikke?

  1. Bruke tellefunksjon: Denne funksjonen teller alle elementene i en matrise. Hvis antall elementer i matrisen er null, vil den vise tom matrise.
  2. Bruke sizeof()-funksjonen: Denne metoden kontrollerer størrelsen på matrisen. Hvis størrelsen på matrisen er null, er matrisen tom, ellers er ikke matrisen tom.

Hvordan er sjekkmatrisen null eller ikke i Javascript?

De array kan sjekkes om det er det tømme ved å bruke array . lengde eiendom. Av sjekker hvis eiendommen eksisterer, kan den sørge for at den er en array , og av sjekker hvis den returnerte lengden er større enn 0, kan det sørges for at array er ikke tom.

Anbefalt: