Er konsoll et globalt objekt i node JS?
Er konsoll et globalt objekt i node JS?

Video: Er konsoll et globalt objekt i node JS?

Video: Er konsoll et globalt objekt i node JS?
Video: Node.js #2 Глобальные объекты (Global Objects) 2024, Kan
Anonim

konsoll . log(dette); inne i en selvpåkallende funksjon vil dette peke på global nodeJS omfang gjenstand som inneholder alt NodeJS vanlige egenskaper og metoder som require(), module, exports, konsoll konsoll.

Bare så, er konsoll et globalt objekt?

I følge Node-dokumentasjonen er konsollobjekt er en global som har noen få metoder som lar utviklere gjøre ting som å skrive ut en logg eller en feil. Graver vi dypere inn i dokumentene kan vi se det konsoll er virkelig en global forekomst som er konfigurert til å skrive til prosess. standard og prosess. stderr.

For det andre, hva er omfang i node JS? I nettlesere er det øverste nivået omfang er den globale omfang . Dette betyr at i nettleseren var noe vil definere en ny global variabel. Toppnivået omfang er ikke den globale omfang ; var noe inne i en Node . js modulen vil være lokal for den modulen.

I denne forbindelse, hva er et globalt objekt i node JS?

EN globalt objekt er en gjenstand som alltid eksisterer i global omfang. I JavaScript er det alltid en globalt objekt definert. I en nettleser, når skript opprettes globale variabler , de er opprettet som medlemmer av globalt objekt . (I Node . js det er ikke slik det er.)

Hvorfor bør globale variabler unngås?

EN global variabel kan ikke ha tilgangskontroll. Ved hjelp av globale variabler forårsaker forurensning av navneområdet. Dette kan føre til unødvendig omfordeling av en global verdi. Testing i programmer ved hjelp av globale variabler kan være en stor smerte da det er vanskelig å koble dem fra når du tester.

Anbefalt: