Kan Windows 10 lese exFAT-stasjoner?
Kan Windows 10 lese exFAT-stasjoner?

Video: Kan Windows 10 lese exFAT-stasjoner?

Video: Kan Windows 10 lese exFAT-stasjoner?
Video: Задачи обслуживания Windows 10 2024, April
Anonim

Det er mange filformater som Windows 10 kan lese og exFat er en av dem. Så hvis du lurer på Windows 10 kan lese exFAT , svaret er ja! Men hvorfor gjør betyr det noe? Poenget er det Windows 10 formaterer vanligvis ved hjelp av NTFS og macOS bruker filsystemet HFS+.

På samme måte spør folk, kan Windows lese exFAT-stasjoner?

Derfor, hvis det er en individuell fil som er større enn 4 GB, er den ikke egnet. NTFS, er et filsystem som fungerer med Windows OS. Hvis du formaterte din kjøre i exFAT med Apples HFS Plus, den exFAT-stasjon Kan ikke være lese av Windows i standard selv om exFAT filsystemet er kompatibelt med både Mac og Windows.

Man kan også spørre, hvilken er bedre NTFS eller exFAT? Støtte for flere enheter exFAT enn støtte NTFS , men noen – spesielt eldre – støtter kanskje bare FAT32. NTFS er ideell for interne stasjoner, mens exFAT er generelt ideell for flash-stasjoner. Imidlertid må du noen ganger formatere en ekstern stasjon med FAT32 hvis exFAT støttes ikke på en enhet du trenger å bruke den med.

Med hensyn til dette, kan Windows 7 lese exFAT?

Alternativ 2: exFAT Du må ha Mac OS X 10.6.5 eller nyere, og PC-er må ha det Windows Vista SP1, Windows 7 , eller nyere. Det ser ut til at problemet siden har blitt løst og disker formatert exFAT onOS X 10.7 (Lion) og 10.8 (Mountain Lion) jobber med Windows . Mac-instruksjoner ovenfor vil nå jobbe for exFAT.

Hva er forskjellen mellom exFAT og fat32?

Hoved forskjellen mellom exFAT og FAT32 er deres maksimale kapasitet. exFAT kan teoretisk brukes for partisjoner på opptil 64ZB, men 512TB er det anbefalte nivået. Til sammenligning, FAT32 har en maksimal teoretisk partisjonsstørrelse på 16TB med 32GB som den mer typiske størrelsen.

Anbefalt: