Hvordan vet jeg om den serielle kabelen min er nullmodem?
Hvordan vet jeg om den serielle kabelen min er nullmodem?

Video: Hvordan vet jeg om den serielle kabelen min er nullmodem?

Video: Hvordan vet jeg om den serielle kabelen min er nullmodem?
Video: Troubleshooting a serial COM port connection 2024, Kan
Anonim

Å fortelle om din NI seriekabelen er nullmodem eller rett selv om , søk etter delenummeret i NI Seriell Maskinvarespesifikasjoner og funksjoner og merknad kabelen Skriv inn de beskrivelse. Alternativt kan du bruke en håndholdt DMM for å teste kontinuitet på de individuelle pinner av din serielle kabel.

Her, er en nullmodemkabel det samme som en seriell kabel?

Nullmodemkabler er serielle kabler som bruker en alternativ pinout for forskjellig funksjonalitet. Opprinnelig alle serielle kabler vi er på kabler og kunne ikke koble til to enheter (for eksempel to datamaskiner) direkte. De krevde en modem eller lignende utstyr som mellomting.

Videre, hva er en seriell crossover-kabel? EN seriell nullmodemkabel (ofte kalt a krysskabel ) brukes til å koble to DTE-enheter sammen uten bruk av en DCE-enhet i mellom. For at dette skal skje, sender (TXD) og Receive (RXD) pinnene på en av serie kontaktene er snudd.

Så, hva er en nullmodem rs232-kabel?

Null modem er en kommunikasjonsmetode for å koble direkte til to DTE-er (datamaskin, terminal, skriver, etc.) ved hjelp av en RS-232 serie kabel . Med en null modem tilkobling sende- og mottakslinjene er tverrbundet. Avhengig av formålet er noen ganger også en eller flere håndtrykkslinjer kryssbundet.

Hva er et seriell modem?

Seriell Port og Modem Kabler. For å koble en datamaskin, terminal eller annet dataterminalutstyr (DTE) til en modem eller annet datakommunikasjonsutstyr (DCE). For å koble en DTE direkte til en annen, for eksempel en PC til en annen datamaskin eller til en slags enhet.

Anbefalt: