Har arbeidertermitter vinger?
Har arbeidertermitter vinger?

Video: Har arbeidertermitter vinger?

Video: Har arbeidertermitter vinger?
Video: Rolls Royce 2024, Kan
Anonim

De ikke-vingede arbeidere som opprettholder kolonien og fôr for koloniens mat. Bare den termitt bevinget alatkaste har vinger.

Dessuten, er flygende termitter farlige?

Flyvende termitter Er ikke døden fra oven. Sverming er en naturlig hendelse som skjer når en underjordisk termitt kolonien vokser til en "moden" størrelse. Ser disse massive flygende termitt svermer kan være ganske skremmende for noen mennesker, mens svermere i virkeligheten ikke forårsaker noen strukturell skade.

Foruten ovenfor, hva betyr det når du ser flygende termitter? Det kan sies at å se bevinget termitter er insektsekvivalenten med å ha en svart katt på kryss og tvers – med andre ord et tegn på uflaks. Hvis du ser svermer rundt eller inne i hjemmet ditt, bør det fungere som et advarselsskilt for 2 potensielle farer: Du kan allerede ha en eksisterende termitt problem.

Spørsmålet er også, hvordan ser termitter ut og flyr de?

Samtidig som flygende termitter ligner mye på bevingede maur, det er klare forskjeller i utseendet deres. Maur har en innsnevret midje, mens termitter ha en mer rett sidet midje. Termitter har også fire like store vinger. Maurantennene bøyer seg i 90 graders vinkel, mens antennene til termitt er rette.

Hvor kommer flygende termitter fra?

Underjordisk termitter , som navnet antyder, kommer fra under bakken, dypt i jorden. Og som et resultat kommer disse skadedyrene vanligvis inn i hjemmet ditt fra grunnlaget. Når de leter etter mat, foretrekker de imidlertid bartre, men de har vært kjent for å invadere omtrent alle tresorter også.

Anbefalt: