Kan jeg oppgradere fra Windows Vista til Windows 8.1 gratis?
Kan jeg oppgradere fra Windows Vista til Windows 8.1 gratis?

Video: Kan jeg oppgradere fra Windows Vista til Windows 8.1 gratis?

Video: Kan jeg oppgradere fra Windows Vista til Windows 8.1 gratis?
Video: Upgrade Windows 7/Windows 8.1 to Windows 10 for Free! 2024, April
Anonim

Windows XP/ Vista

Dessverre er det ingen enkel vei for de av dere som har holdt ut oppdatering til det siste Windows utgivelse. Windows XP og Vista brukere må gjøre en ren installasjon med en DVD-kopi av Windows 8.1 . Nei Windows XP eller Vista filer eller programmer vil bli overført til Windows 8.1.

Kan jeg dessuten oppgradere fra Windows Vista til Windows 7 gratis?

Dessverre, Windows Vista-oppgradering til Windows 7 gratis er ikke tilgjengelig lenger. Jeg tror det stengte rundt 2010. Hvis du kan få hånden på en gammel PC som har Windows 7 på den, du kan bruk lisensnøkkelen fra den PC-en for å få en " gratis " legitim kopi av en Windows 7 oppgradering på maskinen din.

Kan jeg i tillegg oppgradere til Windows 8.1 gratis? Hent gratis oppdatering Du kan last ned gratis oppdatering fra Windows Butikk. Gå til startskjermen, og velg Store-flisen. Installatøren vil sjekk for å sikre at du har nok diskplass, at appene og enhetene dine vil jobbe med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 , og at du har alle nødvendige oppdateringer.

Kan jeg også oppgradere Windows Vista gratis?

EN. Windows Vista er ikke nevnt i de fleste artikler om oppdatering en datamaskin til Windows 10 fordi Vista er ikke inkludert i Microsofts gratis oppgradering tilbud for det nye operativsystemet. De gratis Windows 10 Oppgradering er kun tilgjengelig for Windows 7 og Windows 8.1 brukere frem til 29. juli.

Kan jeg laste ned Windows 8.1 gratis?

Windows 8.1 er utgitt. Hvis du bruker Windows 8 , er det både enkelt og gratis å oppgradere til Windows 8.1. Hvis du bruker et annet operativsystem ( Windows 7 , Windows XP , OS X), kan du enten kjøpe en boksversjon ($120 for normal, $200 for Windows 8.1 Pro), eller velge en av de gratis metodene som er oppført nedenfor.

Anbefalt: