Hva er intern DTD i XML?
Hva er intern DTD i XML?

Video: Hva er intern DTD i XML?

Video: Hva er intern DTD i XML?
Video: что творит этот сварщик?! Из обычной профильной трубы! 2024, Kan
Anonim

EN DTD refereres til som en intern DTD hvis elementer er deklarert innenfor XML filer. For å referere det som intern DTD , frittstående attributt i XML erklæring må settes til ja. Dette betyr at erklæringen fungerer uavhengig av ekstern kilde.

Så, hva er DTD i XML?

En dokumenttypedefinisjon ( DTD ) er et sett med oppmerkingserklæringer som definerer en dokumenttype for et SGML-familiemarkeringsspråk (GML, SGML, XML , HTML). Den definerer dokumentstrukturen med en liste over validerte elementer og attributter. EN DTD kan erklæres inline inne i en XML dokument, eller som ekstern referanse.

Deretter er spørsmålet, hvordan fungerer DTD i XML? Hensikten med en DTD er å definere de juridiske byggesteinene til en XML dokument. Den definerer dokumentstrukturen med en liste over juridiske elementer. EN DTD kan bli erklært innebygd i din XML dokument, eller som ekstern referanse.

På samme måte, hva er forskjellen mellom intern og ekstern DTD?

Den eneste forskjellen mellom intern og ekstern er på måten det er deklarert med DOCTYPE. Håper dette vil hjelpe deg!!! Intern DTD : Du kan skrive regler inne i XML-dokumentet ved å bruke deklarasjon. Ekstern DTD : Du kan skrive regler i en egen fil (med.

Er DTD obligatorisk for XML?

De DTD er bare nødvendig hvis du bruker navngitte enheter utenfor de 5 som er innebygd i XML (& et al). Noen XML parsere vil ignorere det fullstendig. Noen vil laste den ned og bruke den.

Anbefalt: