Hvordan kommer underjordiske termitter inn i et hjem?
Hvordan kommer underjordiske termitter inn i et hjem?

Video: Hvordan kommer underjordiske termitter inn i et hjem?

Video: Hvordan kommer underjordiske termitter inn i et hjem?
Video: Gni dette på møblene dine og si farvel til termitter 2024, Kan
Anonim

Underjordisk termitt kolonier lever under jorden. En av de vanligste måtene termitter får i din hjem er gjennom tre-til-jord-kontakt, inkludert dørkarmer, dekkstolper og verandatrinn eller -støtter. Underjordiske termitter også gå inn i boliger gjennom sprekker i fundament og sprekker i murmørtel.

Folk spør også, hva kan du gjøre med underjordiske termitter?

Bora Care kan brukes som en trebehandling for å forebygge underjordisk termitt angrep. Den vanligste måten å påføre disse termiticidene på er å påføre dem i "grøfter" som går rundt den infiserte strukturen og/eller skumme den inn i veggene.

For det andre, hva er tegn på underjordiske termitter? Her er 7 tegn på termitter som du kan ha disse uønskede gjestene som bor i hjemmet ditt:

  • Hodet banking. Ikke din, men termittsoldatene!
  • Flygende termitter.
  • Hvite maur.
  • Papiraktig eller hult klingende tømmer.
  • Tettsittende dører og vanskelig åpne vinduer.
  • Tunneler i tre.
  • Frass – termittskitt.
  • Underjordiske termitter.

På samme måte kan man spørre seg, hvor dypt lever underjordiske termitter?

Underjordiske termitter lever i bakken og kane ned huset ditt. Underjordiske termitter er kjent for å ødelegge vegg- og taktømmer til et hjem innen 3 måneder etter bygging. Underjordiske termitter forårsaker mer skade på hjem i Australia enn brann, flom, stormer og uvær til sammen.

Hvor mye koster det å bli kvitt underjordiske termitter?

Underjordisk termitt Behandling Kostnader Utrydde kostnader for underjordiske termitter rundt $218 til $868 for lokale problemer, eller opptil $2500 for hele hjemmet. De beste behandlingene krever kjemikalier eller agn plassert i jorden rundt strukturen eller i fundamentet.

Anbefalt: