Hvordan bruker jeg && i Java?
Hvordan bruker jeg && i Java?

Video: Hvordan bruker jeg && i Java?

Video: Hvordan bruker jeg && i Java?
Video: How to make Marksheet program in java 2024, Kan
Anonim

"og"-operatøren && tar to boolske verdier og evaluerer til sann hvis begge er sanne. "eller"-operatoren || (to vertikale streker) tar to boolske verdier og evalueres til sann hvis den ene eller den andre eller begge er sanne. Først evalueres uttrykket (score < 5) til sant eller usant, og deretter ! inverterer den boolske verdien.

I denne forbindelse, hva er forskjellen mellom && og &?

& er en bitvis operator og sammenligner hver operand bitvis. Mens && er en logisk OG operatør og opererer på boolske operander. Hvis begge operandene er sanne, blir betingelsen sann ellers er den usann. Anta at den boolske variabelen A er sann og variabel B er usann da (A && B) er falsk.

Foruten ovenfor, hva betyr && i Java? && operatør i Java med eksempler. && er en type logisk operatør og leses som "AND AND" eller " Logisk OG ". Denne operatøren brukes til å utføre " logisk OG ”-operasjon, dvs. funksjonen som ligner på OG-port i digital elektronikk.

Også for å vite, hva er bruken av & i Java?

& Operatør i Java med eksempler. &-operatøren i Java har to bestemte funksjoner: Som en relasjonsoperator: & brukes som en relasjonsoperator for å sjekke en betinget setning akkurat som &&-operator. Begge gir til og med det samme resultatet, dvs. sant hvis alle betingelser er sanne, usant hvis en betingelse er usann.

Hva betyr += i Java?

De utfører operasjonen på de to operandene før de tilordner resultatet til den første operanden. Følgende er alle mulige oppdragsoperatører i java : 1. += (sammensatt tilleggsoppgave operator) 2. -= (operator for sammensatt subtraksjonstilordning) 3.

Anbefalt: