Hva er sjekkpunkt SecureXL?
Hva er sjekkpunkt SecureXL?

Video: Hva er sjekkpunkt SecureXL?

Video: Hva er sjekkpunkt SecureXL?
Video: The Dedicant Far God Megaship: A Harrowing Tale of Cultists and Thargoids - Full LOGS 2024, Kan
Anonim

SecureXL er en akselerasjonsløsning som maksimerer ytelsen til brannmuren og ikke går på akkord med sikkerheten. Når SecureXL er aktivert på en Security Gateway, behandles noen CPU-intensive operasjoner av virtualisert programvare i stedet for brannmurkjernen.

Derav, hva er CoreXL i sjekkpunkt?

CoreXL er en ytelsesforbedrende teknologi for Security Gateways på multi-core prosesseringsplattformer. CoreXL forbedrer Security Gateway-ytelsen ved å gjøre det mulig for behandlingskjernene å utføre flere oppgaver samtidig.

Vet også, hvordan deaktiverer jeg SecureXL? Slik konfigurerer du SecureXL:

  1. Logg på CLI på Security Gateway.
  2. Kjør cpconfig.
  3. Skriv inn alternativet som aktiverer eller deaktiverer SecureXL. For eksempel (9) Deaktiver Check Point SecureXL.
  4. Skriv inn y og deretter 11. Merk - Kjør fwaccel eller fwaccel6 for dynamisk å aktivere eller deaktivere SecureXL-akselerasjon for IPv4- eller IPv6-trafikk.

Følgelig, hva er ClusterXL SecureXL og CoreXL?

CoreXL : Teknologi som gjør bruk av flere prosessorkjerner. SecureXL : Tilkoblingsakselerasjonsteknologi (både gjennomstrømning og tilkoblingsetablering)

Hva er ClusterXL?

ClusterXL er en programvarebasert løsning for belastningsdeling og høy tilgjengelighet som distribuerer nettverkstrafikk mellom klynger av redundante sikkerhetsgatewayer og gir transparent failover mellom maskiner i en klynge.

Anbefalt: