Innholdsfortegnelse:

Hvordan lager jeg AWS-pipeline?
Hvordan lager jeg AWS-pipeline?

Video: Hvordan lager jeg AWS-pipeline?

Video: Hvordan lager jeg AWS-pipeline?
Video: How to Deploy on AWS ECS/Fargate (Serverless) | Ray Bogman | GoPWA Online Conference 2024, Kan
Anonim

Logg på AWS Management Console og åpne CodePipeline-konsollen på https://console.aws.amazon.com/codesuite/codepipeline/home

  1. Velg på velkomstsiden Lag rørledning .
  2. På trinn 1: Velg rørledning innstillingsside, i Rørledning navn, skriv inn navnet på din rørledning .
  3. I tjenesterollen gjør du ett av følgende:

Også spurt, hva er Code pipeline i AWS?

AWS CodePipeline er en fullstendig administrert kontinuerlig leveringstjeneste som hjelper deg med å automatisere utgivelsen rørledninger for raske og pålitelige oppdateringer av applikasjoner og infrastruktur. Du kan enkelt integrere AWS CodePipeline med tredjepartstjenester som GitHub eller med din egen tilpassede plugin.

Vet også, er Code-pipeline gratis i AWS? AWS CodePipeline koster $1,00 per aktiv rørledning * per måned. For å oppmuntre til eksperimentering, rørledninger er gratis de første 30 dagene etter opprettelsen. En aktiv rørledning er en rørledning som har eksistert i mer enn 30 dager og har minst én kode endring som går gjennom den i løpet av måneden.

Foruten dette, hva er AWS-kodebygging?

AWS CodeBuild er en fullstendig administrert bygge tjeneste i skyen. CodeBuild kompilerer kilden din kode , kjører enhetstester og produserer artefakter som er klare til å distribueres. CodeBuild eliminerer behovet for å klargjøre, administrere og skalere dine egne bygge servere.

Hvilke AWS-tjenester brukes for integrasjonsløsninger for containerrørledninger?

De AWS tjenester for CI/CD inkluderer AWS CodePipeline, som er en CI-orkestrering service , og AWS CodeDeploy, som automatiserer kodedistribusjoner til Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2 ) forekomster. Du kan bruk hurtigstarten til integrere din egen kode push, bygg og distribuer rørledning med AWS tjenester.

Anbefalt: