Hva gjør influencer-markedsføringsbyråer?
Hva gjør influencer-markedsføringsbyråer?

Video: Hva gjør influencer-markedsføringsbyråer?

Video: Hva gjør influencer-markedsføringsbyråer?
Video: Hva er en influencer? 2024, Kan
Anonim

Influencer markedsføringsbyråer tilby en rekke tjenester og deres grunnleggende funksjoner er: Identifisere påvirkere /innholdsskapere for en merkevare. Forhandler therates med påvirkere på vegne av et merke. Tilbyr en strategi for en merkevarekampanje som vil maksimere engasjement og målgrupperekkevidde.

På samme måte spør folk, hvordan fungerer influencer-byråer?

De hjelper også med å forhandle gebyrer med påvirkere som de bestemmer seg for å jobbe . Et sosialt medie influencer-byrå kan også sørge for påvirker kampanjer overholder avsløringsregler. Federal TradeCommission oppgir alt innhold som er opprettet på vegne av en merkevare-inmarketer til bli avslørt.

For det andre, hvor mye tjener influencere? Personer med mindre følgere [som er kjente som nanoinfluencers] kan gjøre mellom $30 000 og $60 000 i året. Mikro- påvirkere kan gjøre alt fra $40 000 til $100 000. Kjendis påvirkere gjør måte, mye mer.

Tilsvarende, hva er en influencer-agent?

De gir full representasjon på sosiale medier for deres påvirker klienter, hjelpe dem med å jobbe med merkevarer og sikre at de får "riktig" kompensasjon. Merker og andre byråer kontakter Viral Nation for å hjelpe dem med deres påvirker kampanjer. Viral Nations spesialister lager kampanjer basert på spesifikke mål.

Hvordan ansetter jeg påvirkere på sosiale medier?

Finne Influencers Her er noen av de beste måtene å se etter potensial påvirkere å jobbe med: Gjennomfør manuelle søk på sosiale medier plattformer som bruker relevante søkeord og hashtags. Arbeid med en påvirker markedsføringsbyrå som kan koble deg til det mest relevante påvirkere.

Anbefalt: