Hva er den beste beisen for mahognidekk?
Hva er den beste beisen for mahognidekk?

Video: Hva er den beste beisen for mahognidekk?

Video: Hva er den beste beisen for mahognidekk?
Video: What Power Tools do I Need for Boatbuilding? 2024, Kan
Anonim

Den beste beisen for et mahognidekk er en som trenger dypt inn i treets overflate. En flekk som Armstrong Clark er spesielt designet for eksotiske hardtre som mahogni. Den er formulert for å trekke inn i treets tette porer for å hjelpe til med å kondisjonere og beskytte mot forvitring.

Følgelig, hva er den beste finishen for mahogni?

Lakk er en topp valg for etterbehandling hvilken som helst type mahogni . Lakk tørker raskt, er slitesterk og har ikke den plastiske følelsen som blir til overs når skjellakk eller lakk brukes. Med bare to strøk med lakk, mahogni er forseglet permanent. Det første lyse strøket med lakk forsegler porene.

For det andre, kan mahogni beises? Naturligvis flekk du farget fyllstoffet med vil farge treverket ditt - slipingen vil rydde opp i det likevel. Hvis du fortsatt vil flekk din mahogni en mørkere farge, du kan gjøre så. Så du får fordelen av mørke porer, fylte porer og valget om å beholde din mahogni sin naturlige farge eller farging den.

Med tanke på dette, hvordan vedlikeholder du et mahognidekk?

Vedlikeholde . Den beste måten å regelmessig rengjøre en mahogni dekk er å ofte feie den bort for blader, støv og rusk som kan skade overflaten enten ved å oppmuntre til vekst av mugg eller ved å slipe finishen. Spyle Dekk med rent vann ved hjelp av en slange utstyrt med en skånsom spraydyse.

Er mahogni et godt treverk for terrassebord?

Mahogni terrassebord er en flott valg først og fremst fordi den er så holdbar. Den tåler godt vær og motstår råte takket være egenskapene til tre . Kornet har et attraktivt tett mønster, og fargene kan variere fra en lys blond til rik mørk rød.

Anbefalt: