Innholdsfortegnelse:

Hva er nettverksimplementering?
Hva er nettverksimplementering?

Video: Hva er nettverksimplementering?

Video: Hva er nettverksimplementering?
Video: Computer Networking Course - Network Engineering [CompTIA Network+ Exam Prep] 2024, Kan
Anonim

Nettverksimplementering Studier

Det første steget inn implementere enten nye data Nettverk , eller oppgradering/utvidelse av en allerede eksisterende, er å forstå behovene og økonomiske mulighetene til våre kunder for å tilby den mest pålitelige og effektive løsningen, med vekstpotensial i fremtiden.

Med tanke på dette, hva er nettverksdesign og implementering?

Nettverksdesign viser til planleggingen av gjennomføring av en datamaskin Nettverk infrastruktur. Nettverksdesign utføres vanligvis av Nettverk designere, ingeniører, IT-administratorer og annet relatert personale. Det gjøres før gjennomføring av en Nettverk infrastruktur.

På samme måte, hva betyr nettverksdesign? Nettverksdesign er en kategori av systemer design som omhandler datatransportmekanismer. Som med andre systemer design disipliner, nettverksdesign følger et analysestadium, hvor krav genereres, og går foran implementering, hvor systemet (eller relevant systemkomponent) er konstruert.

Angående dette, hvordan implementerer du et WAN-nettverk?

For å bygge et WAN trenger du en kontrakt med en tjenesteleverandør og ditt eget nettverksutstyr, som rutere og svitsjer

  1. Kontakt en tjenesteleverandør i ditt område for å se hvilke typer WAN-tjenester som tilbys.
  2. Skaff deg en ruter og koble WAN-koblingen til den.
  3. Koble nettverkssvitsjen til ruteren din.

Hva er et krav til nettverksdesign?

Det tekniske krav av en Nettverk kan forstås som de tekniske aspektene som. en Nettverk infrastruktur må gi når det gjelder sikkerhet, tilgjengelighet og integrasjon. Disse krav kalles ofte ikke-funksjonelle krav.

Anbefalt: