Er terraform sky agnostisk?
Er terraform sky agnostisk?

Video: Er terraform sky agnostisk?

Video: Er terraform sky agnostisk?
Video: Terraform Workspaces Are Bad Actually, And Here's Why. 2024, Kan
Anonim

Å realisere multi- Sky utplasseringer kan være svært utfordrende som mange eksisterende verktøy for infrastrukturadministrasjon er Sky -spesifikk. Terraform er Sky - agnostiker og lar en enkelt konfigurasjon brukes til å administrere flere leverandører, og til og med håndtere kryss- Sky avhengigheter.

Deretter kan man også spørre seg, hva vil det si å være skyagnostiker?

Agnostiker i IT-sammenheng ville bety å være interoperabel, og det kan referere til enten programvare, maskinvare eller til og med forretningspraksis. Tenker i samme baner, skyagnostiske midler flytte fra en Sky til en annen uten stor innvirkning på IT-systemene og forretningsprosessene.

I tillegg, hva er forskjellen mellom terraform og CloudFormation? Omfang. CloudFormation dekker nesten alle deler og deler av AWS. Terraform dekker også de viktigste AWS-ressursene. Men på toppen av det Terraform kan levere infrastruktur hos andre skyleverandører samt tredjepartstjenester.

Her, hva er terraform i skyen?

Terraform Cloud er en tjeneste som gjør det enkelt for små team å administrere delt infrastruktur med Terraform . Denne siden gir en kort oversikt over komponentene i Free Tier og endringene den gjør i din eksisterende Terraform arbeidsflyt.

Bruker terraform CloudFormation?

Terraform bruker HCL (HashiCorp Configuration Language), utviklet for å finne en balanse mellom å være lesbar for mennesker så vel som maskinvennlig. CloudFormation , på den andre siden, bruker enten JSON eller YAML.

Anbefalt: