Fungerer SharkBite med PVC?
Fungerer SharkBite med PVC?

Video: Fungerer SharkBite med PVC?

Video: Fungerer SharkBite med PVC?
Video: 3 TRICKS To Remove SHARKBITE Fittings! (Part 2) 2024, Kan
Anonim

SharkBite beslag kan rask overgang fra ett rørmateriale til et annet. SharkBite beslag med hvit krage er kompatible med PVC rør. Disse beslagene er kompatible med plan 40, 80 og 120 PVC . SharkBite beslag med brun krage er kompatible med PEX, kobber, C- PVC , PE-RT & HDPE rør.

Også, hvordan kobler du SharkBite til PVC-rør?

40, 80, 120 PVC Rør. Slipkoblingen gjør at opptil 2 tommer med skadet rør kan fjernes og repareres. Bare sett inn glidekoblingen på røret og bruk den medfølgende SharkBite demonter klips skyv beslaget tilbake på den andre enden av røret for å fullføre forbindelse.

På samme måte kan du bruke PVC til vannledninger? PVC brukes vanligvis til kulde vannrør bare som varme kan bryte ned plasten til slutt. Sjekk alltid med lokale kodebegrensninger før ved hjelp av PVC-rør for varmt vann leveranse linjer . I hjem rørlagt med førstegenerasjons plast, kulden vannlinjer er ofte PVC , med CPVC brukt for varmt vannlinjer.

I tillegg, kan du feste PEX til PVC?

Koble PEX til PVC . Det er ingen tradisjonell tilpasning som kan koble til PEX direkte til PVC . De fleste push-fit fittings som SharkBites fungerer med PEX , kobber og CPVC - men ikke med PVC-rør (Schedule 40, Schedule 80, DWV, etc.), men det er en nylig utviklet SharkBite-tilpasning som kan gjøre jobben.

Vil SharkBite fungere på ABS-rør?

Dem haibittbeslag også jobbe med magemuskler /cpvc/soft flex. kobber/hard kobber/ Pex i dets ulike inkarnasjoner og flere andre beslag ! Det passer for det også!

Anbefalt: