Hva er SVC i nettverk?
Hva er SVC i nettverk?

Video: Hva er SVC i nettverk?

Video: Hva er SVC i nettverk?
Video: What is a Permanent Virtual Circuit - Network Encyclopedia 2024, Kan
Anonim

En svitsjet virtuell krets ( SVC ) er en type virtuell krets innen telekommunikasjon og datamaskin nettverk som brukes til å etablere en midlertidig forbindelse mellom to forskjellige Nettverk noder til fullføring av en dataoverføringsøkt, hvoretter forbindelsen avsluttes.

På samme måte spørs det, hva er SVC og PVC?

PVC og SVC er forskjellige typer virtuelle kretser. " PVC " står for "Permanent Virtual Circuit" og " SVC " står for "Switched Virtual Circuit." Både PVC og SVC spiller hovedrollen i nettverk som Frame Relay og X. 25. De brukes også i minibanker. Frame Relay-nettverk er en protokoll for et datalinknettverk.

Deretter er spørsmålet, hva er PVC-nettverk? En permanent virtuell krets ( PVC ) er en forbindelse som er permanent etablert mellom to eller flere noder i rammerelé og asynkron overføringsmodus (ATM) basert nettverk . Det muliggjør opprettelse av en logisk forbindelse på toppen av en fysisk forbindelse mellom noder som kommuniserer ofte eller kontinuerlig.

Vet også, hva er den fullstendige formen for SVC?

SVC står også for supervisor call. I et nettverk, a byttet virtuell krets (SVC) er en midlertidig virtuell krets som er etablert og vedlikeholdt bare for varigheten av en dataoverføringsøkt. En permanent virtuell krets (PVC) er en kontinuerlig dedikert virtuell krets.

Hvordan skiller en svitsjet virtuell krets seg fra en permanent virtuell krets?

I hvilemodus er tilkobling mellom DTE-er tilgjengelig, men dataoverføringen pågår ikke. I motsetning til Byttet virtuell krets , PVC-er termineres ikke under inaktiv tilstand. Som denne typen virtuell krets forbindelse er fast , kan dataoverføring finne sted så snart den er klar til overføring.

Anbefalt: