Hva er tilkoblingsløst nettverk?
Hva er tilkoblingsløst nettverk?

Video: Hva er tilkoblingsløst nettverk?

Video: Hva er tilkoblingsløst nettverk?
Video: Connection Orientated and Connection-less services Network Layer Part2 2024, Kan
Anonim

I telekommunikasjon, forbindelsesløs beskriver kommunikasjon mellom to Nettverk endepunkter der en melding kan sendes fra ett endepunkt til et annet uten forutgående avtale. Internet Protocol (IP) og User Datagram Protocol (UDP) er forbindelsesløs protokoller.

På samme måte kan du spørre, hva er forbindelsesløs tjeneste?

Forkortet som COS, tilkoblingsløs tjeneste er en av to teknikker som brukes i datakommunikasjon for å overføre data på transportlaget (lag 4). EN tilkoblingsløs tjeneste krever ikke en øktforbindelse mellom sender og mottaker; avsenderen begynner å sende datagrammer til destinasjonen.

I tillegg, hvorfor er Internett et tilkoblingsløst nettverk? Forbindelsesløs tjeneste betyr at en terminal eller node kan sende datapakker til sin destinasjon uten å etablere en forbindelse til destinasjonen. De Internett er en stor forbindelsesløs pakke Nettverk der all pakkelevering håndteres av Internett tilbydere.

Videre, hva er et eksempel på en forbindelsesløs protokoll?

forbindelsesløs . Refererer til nettverk protokoller der en vert kan sende en melding uten å etablere en forbindelse med mottakeren. Eksempler av tilkoblingsløse protokoller inkluderer Ethernet, IPX og UDP.

Hva er forbindelsesløst og forbindelsesorientert?

Forskjell: Forbindelse orientert og Forbindelsesløs service Forbindelse orientert protokoll gjør en forbindelse og sjekker om melding er mottatt eller ikke og sender igjen hvis det oppstår en feil, mens forbindelsesløs tjenesteprotokollen garanterer ikke en meldingslevering.

Anbefalt: