Er Java svakt eller sterkt skrevet?
Er Java svakt eller sterkt skrevet?

Video: Er Java svakt eller sterkt skrevet?

Video: Er Java svakt eller sterkt skrevet?
Video: ПЛОВ. ЭТО ЛУЧШАЯ ЕДА ЧТО Я ЕЛ! СЕКРЕТ РАСКРЫТ УЗБЕКСКИЙ РЕЦЕПТ 2024, April
Anonim

Java er en statisk- skrevet Språk. I en svakt skrevet språk, kan variabler implisitt tvinges til ikke-relaterte typer, mens i en sterkt skrevet språk de ikke kan, og en eksplisitt konvertering er nødvendig. Både Java og Python er sterkt skrevet språk. Eksempler av svakt skrevet Språk er Perl og Rexx.

I denne forbindelse, hva er forskjellen mellom sterkt skrevet og svakt skrevet?

Hoved forskjell , omtrentlig sagt, mellom en sterkt skrevet språk og a svakt skrevet en er at en svakt skrevet man gjør konverteringer mellom urelaterte typer implisitt, mens en sterkt skrevet man tillater vanligvis ikke implisitte konverteringer mellom urelaterte typer.

På samme måte, hva betyr svakt skrevet? Det motsatte av "sterkt skrevet " er " svakt skrevet ", hvilken midler du kan omgå typesystemet. C er notorisk svakt skrevet fordi enhver pekertype er kan konverteres til en hvilken som helst annen pekertype ganske enkelt ved å støpe.

hvorfor er Java sterkt skrevet?

Java er en sterkt skrevet programmeringsspråk fordi hver variabel må deklareres med en datatype. En variabel kan ikke starte livet uten å kjenne til rekkevidden av verdier den kan inneholde, og når den først er deklarert, kan ikke datatypen til variabelen endres.

Hva menes med sterkt skrevet?

EN sterkt - skrevet programmeringsspråk er ett der hver type av data (som heltall, tegn, heksadesimal, pakket desimal og så videre) er forhåndsdefinert som en del av programmeringsspråket og alle konstanter eller variabler definert for et gitt program må beskrives med en av datatypene.

Anbefalt: