Innholdsfortegnelse:

Hva er en applet forklare med et eksempel?
Hva er en applet forklare med et eksempel?

Video: Hva er en applet forklare med et eksempel?

Video: Hva er en applet forklare med et eksempel?
Video: INTRODUCTION TO APPLETS & APPLET LIFE CYCLE - JAVA PROGRAMMING 2024, Kan
Anonim

Applet er Java-program og dets jar-filer distribueres fra webserveren, den er innebygd i HTML-siden og kjører på nettleseren. Java appleter kjører på java aktiverer nettlesere som mozila og internet explorer. Applet er designet for å kjøre eksternt på klientnettleseren, så det er noen begrensninger på den.

Deretter kan man også spørre, hva er applet eksempel?

Eksempler av nettbasert Appleter inkluderer: QuickTime-filmer. Flash-filmer. Windows media spiller appleter , brukes til å vise innebygde videofiler i Internet Explorer (og andre nettlesere som støttet programtillegget) 3D-modelleringsskjerm appleter , brukes til å rotere og zoome en modell.

Deretter er spørsmålet, hva er bruken av applets? Oversikt. De Appleter brukes til å tilby interaktive funksjoner til webapplikasjoner som ikke kan leveres av HTML alene. De kan fange inn museinndata og har også kontroller som knapper eller avmerkingsbokser. Som svar på brukerhandlinger, en applet kan endre det angitte grafiske innholdet.

Følgelig, hva er applet-forklaring?

An applet er en liten applikasjon designet for å kjøre i en annen applikasjon. Mens begrepet " applet " brukes noen ganger for å beskrive små programmer som følger med en datamaskins operativsystem, det refererer vanligvis til Java appleter , eller små applikasjoner skrevet i programmeringsspråket Java.

Hvordan kjører jeg et appletprogram?

II. applikasjoner

  1. Start et MS-DOS-kommandovindu.
  2. Bytt nå til katalogen du ønsker fra kommandovinduet.
  3. Lag litt Java-kildekode med Notepad fra kommandovinduet.
  4. Kildekoden, Test.java, kan se slik ut:
  5. Dobbeltsjekk navnet på Java-programfilen du nettopp har lagret.

Anbefalt: