Hva er diskmodus i VMware?
Hva er diskmodus i VMware?

Video: Hva er diskmodus i VMware?

Video: Hva er diskmodus i VMware?
Video: VMware Fix - Failed to lock the file Cannot open the disk 'xxxx.vmdk' 2024, Kan
Anonim

Avhengig er VMware misligholde diskmodus som betyr at når du tar et øyeblikksbilde av en virtuell maskin alt disker er inkludert i øyeblikksbildet. Når du går tilbake til forrige øyeblikksbilde, blir alle data tilbakestilt til punktet for å ta et øyeblikksbilde.

Med tanke på dette, hva er en VMware-uavhengig disk?

uavhengig disk : En virtuell disk som ikke kan fanges med et øyeblikksbilde. An uavhengig disk kan konfigureres som enten vedvarende eller midlertidig. Merk: NetBackup for VMware kan ikke sikkerhetskopiere dataene på en uavhengig disk . Sikkerhetskopieringen lykkes, men sikkerhetskopibildet inneholder ingen data for uavhengig disk.

På samme måte, hva er en uavhengig disk? Uavhengige disker . Uavhengige disker legg til et lag med kontroll og kompleksitet til din virtuelle disker . Du konfigurerer virtuell disker i uavhengig modus for visse spesialkonfigurasjoner. For eksempel vil du kanskje kjøre en virtuell maskin som bruker en virtuell disk lagret på DVD eller CD-ROM.

Vet også, hva er vedvarende modus i VMware?

Disker inn vedvarende modus er de enkleste å bruke. Disker inn vedvarende modus oppføre seg som vanlige diskstasjoner på din fysiske datamaskin. Alle data skrevet til en disk i vedvarende modus skrives ut permanent til disken. Oppførselen er den samme for alle disktyper.

Kan 2 VMS dele en virtuell disk?

EN delt disk er en VMDK-fil som er to eller flere virtuelle maskiner kan lese og skrive samtidig. Virtuelle disker , som må være tilgjengelig samtidig i flere VMWare virtuelle maskiner , bruk Multi-writer-teknologien (tilgjengelig i VMware ESXI 5.5 og høyere).

Anbefalt: