Hva er en Amazon Echo Show 5?
Hva er en Amazon Echo Show 5?

Video: Hva er en Amazon Echo Show 5?

Video: Hva er en Amazon Echo Show 5?
Video: Amazon Echo Show 5 (2nd Gen, 2021 edition): What I like, and what I definitely DON'T 2024, Kan
Anonim

Echo Show 5 kobles til Alexa for å gi deg levende bilder på en 5,5-tommers skjerm med en skarp, full lyd – alt i en kompakt design som passer i alle rom, i ethvert hjem. Se tekster på skjermen med Amazon Musikk. Still inn alarmer og tidtakere. Følg med på nyhetshøydepunkter og filmtrailere.

Angående dette, er Echo show 5 verdt det?

Vel, der har du det, det gode og det dårlige angående Echo Show 5 . Totalt sett synes vi dette er en ganske kjekk enhet som tilbyr mange funksjoner til en lavere pris enn hva du finner med noe annet smart hjem vise . Vi anbefaler det på det sterkeste for de som er interessert. Men det er definitivt ikke for alle.

Vet du også, kan du se Netflix på Echo show? Det er ingen måte å se Netflix på Forestilling 8 i det hele tatt, og mens du kan bruke den innebygde nettleseren til å navigere manuelt til YouTube og spille av video på den måten, det er en veldig tungvint og irriterende opplevelse.

Man kan også spørre seg, kan Echo Show 5 brukes som sikkerhetskamera?

De Echo Show 5 kan fungerer for alle, men passer spesielt godt for de som foretar hyppige videosamtaler eller eier Alexa -aktiverte smarthussystemer og overvåkningskamera . Muligheten til å slå av mikrofonen og dekke til kamera gjør det til et utmerket valg for alle som ønsker å beskytte sitt privatliv.

Kan du FaceTime på Echo-show?

Virkelig knasende du kan Ikke bruk noen annen videochap-app med Ekkoshow , som Duo, Ansiktstid eller Skype!! Den eneste måten å videochatte med noen på er at den andre personen også har en Ekkoshow . Du kan sende taletekster til alle med en Ekko , Ekko Prikk, eller en Ekkoshow.

Anbefalt: